• (+30) 2610 641190
  • (+30) 6946 808555
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δευ-Παρ 9:00-17:00
espa-banner.png

Πασχαλινά Κεριά
2024

Ρουστίκ Αρωματικά Κεριά

Διακοσμητικά Κεριά

Διακοσμητικά Κεριά

Κεριά Γάμου-Βάπτισης

Κεριά Γάμου-Βάπτισης

Διάφορα Κεριά

Διάφορα Κεριά

espa-banner.png
Η εταιρεία Pyrsos Candles ειδικεύεται στην παραγωγή κεριών διακόσμησης και διαφόρων χρήσεων. Δημιουργήθηκε το 2003 και εδράζει λίγο έξω από το κέντρο της Πάτρας, ενώ έχει αναπτύξει ραγδαία την παραγωγική διαδικασία.

Η Pyrsos Candles διαθέτει εξειδικευμένη γραμμή παραγωγής διαφόρων τύπων κεριών, όπως διακοσμητικά κεριά, αρωματικά, κεριά γάμου και βάπτισης, Χριστουγεννιάτικα κεριά, πασχαλινές λαμπάδες κτλ. Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες  με συστήματα στην αιχμή της τεχνολογίας για την παραγωγή όλων των τύπων κεριών. Ο εξοπλισμός παραγωγής περιλαμβάνει καλούπια παραφίνης εσωτερικής ψύξης για την παραγωγή των πασχαλινών λαμπάδων, των κέρινων αυγών και άλλων ειδών διακοσμητικών κεριών. Δύο αυτόματες πρέσες χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των κυλινδρικών κεριών και διαφόρων άλλων σχημάτων. Η Pyrsos Candles ακόμη διαθέτει και ένα τύμπανο παραγωγής σκόνης παραφίνης.  

Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και γνωρίστε τη μεγάλη ποικιλία κέρινων προϊόντων που διατίθενται σε διάφορα σχήματα, στυλ και χρώματα.

Υποστήριξη

Η εταιρεία Pyrsos προσφέρει τρόπους στήριξης και εξυπηρέτησης όλων των πελατών της, σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας ή/και ερώτησης. Ειδικά καταρτισμένοι τεχνικοί και μηχανικοί είναι πάντοτε στη διάθεση σας. Στείλτε μας ένα email, κλικάροντας εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Ανάπτυξη

Κάθε σεζόν ο κατάλογος προϊόντων εμπλουτίζεται με νέα σχέδια και ιδέες για διακόσμηση, καθώς και εμπνευσμένα κεριά για τις γιορτές των Χριστουγέννων και για το Πάσχα. Όλα τα προϊόντα μας παράγονται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά τεχνικές, χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητα πρώτων υλών σε συνδυασμό με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Στρατηγική

Βασικός μας στόχος είναι η παραγωγή κεριών υψηλής ποιότητας. Οι ρυθμοί παραγωγής που επικρατούν στη μονάδα κηροπλαστικής Pyrsos είναι εξαιρετικά υψηλοί, οδηγώντας σε χαμηλές τιμές για τους πελάτες μας.
Κερί
"Δεν υπάρχει αρκετό σκοτάδι σε όλο τον κόσμο για να εξαφανίσει το φως ενός μικρού κεριού."

Άγνωστος Συγγραφέας
© 2024 Pyrsos Candles. All Rights Reserved. | Created by IntelSoft